Castelló impulsa la plataforma 'Cistella' per a la compra i venda online en comerços de la ciutat

Donate destaca que el primer ‘marketplace’ local naix amb més de 50 botigues i ajudarà a la digitalització del xicotet comerç

Castelló impulsa la plataforma 'Cistella' per a la compra i venda online en comerços de la ciutat
07/12/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha impulsat la creació d’una plataforma per a la compra i venda online de productes de proximitat en els comerços i els mercats locals de Castelló amb l’objectiu de fomentar la seua digitalització i ajudar a potenciar les seues vendes de manera segura porta a porta. Es tracta de la plataforma ‘Cistella’ que consisteix en una aplicació mòbil i una pàgina web (cistellacastello.com) que permet realitzar les compres en els comerços i mercats locals adherits i rebre les adquisicions en una única cistella.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que durant l’estat d’alarma per coronavirus i els mesos posteriors va augmentar la necessitat de comptar amb una plataforma digital del comerç i els mercats locals en les quals poder realitzar les compres de manera segura des d’una pàgina web o aplicació mòbil que integrara l’oferta local. “Així va nàixer ‘Cistella’, el primer ‘marketplace’ de Castelló, una plataforma que facilita la digitalització del comerç local i la promoció dels seus productes des d’una única finestra, la qual cosa ofereix als i les consumidores una nova forma de compra segura en els locals de la ciutat i als comerços tindre una nova forma de venda que gestiona les comandes i realitza els enviaments”, ha explicat Donate. L’edil ha posat l’accent en el nou “impuls” al comerç de proximitat i de barri que suposa la posada en marxa d’aquesta plataforma.

Fins al moment, ‘Cistella’ reuneix més de mig centenar de comerços i mercats. Entre ells, destaquen venedors del Mercat Central i de Sant Antoni, panaderíes del Gremi de Forners, comerços de les associacions comercials de Castelló com Centre Comercial Obert, Castelló Espai Comercal, Comerços del Raval i Comerços del Grau.

“Es tracta d’una plataforma que està disponible per a tota mena de comerç de proximitat (alimentació, calçat, moda, etc.) i que ofereix un servei integral per a comerciants i compradors. A partir d’ara augmentaran les facilitats per a comprar en el comerç local de Castelló, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc”, ha destacat.

“Amb ‘Cistella’ impulsem i acompanyem al comerç local en la digitalització de les seues botigues, oferint un nou canal de venda i promoció local que els permeta competir amb altres plataformes de venda online, una iniciativa que demostra el nostre compromís amb els mercats i comerços locals”, ha apuntat el regidor d’Innovació Comercial.

La Regidoria d’Innovació Comercial impulsa aquesta nova eina gràcies a la qual el comerç local i de proximitat disposarà d’una finestra digital des de la qual projectar-se. “La plataforma permet la gestió digital de les vendes, la catalogació de l’oferta, la modernització de la forma de venda i distribució, el repartiment de les compres fins als domicilis i, a més, l’assistència tècnica digital personalitzada a cada venedor i venedora”, ha recalcat Donate. En definitiva, Cistella ofereix al comerç local l’elaboració d’un catàleg digital per a potenciar les seues vendes a través de la plataforma, així com la recollida en botiga i realització del repartiment en 24 hores.

També posa a la disposició de la ciutadania una eina des de la qual realitzar compres online segures en els comerços i mercats que desitge i rebre totes les seues adquisicions en un únic enviament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari