Els 5 consells per a anar a la platja amb el teu gos

La Comunitat Valenciana és la segona comunitat autònoma amb major nombre de platges canines

Els 5 consells per a anar a la platja amb el teu gos
16/07/2019 -

Les elevades temperatures de l’estiu 2019, ens inciten cada vegada més a buscar alternatives per a poder suportar la calor de la millor manera possible com anar a la platja a refrescar-nos en companyia de la nostra família, amics i de nostres mascotes.

La Comunitat Valenciana i Andalusia són les dues Comunitats autònomes amb major nombre de platges per a gossos i s’han convertit en una de les majors destinacions pet friendly d’Espanya gràcies al seu gran nombre de platges per a gossos. Podem trobar 18 platges canines dins de la Comunitat, sent Alacant la província que disposa de major número d’elles. Algunes d’aquestes platges són: Caleta els Gossets (Santa Pola), Doggy Beach (Alacant), Platja de l’Escullera Nord (Dénia), Platja Punta del Riu Sec i Platja del Barranc, totes dues al Campello.

La província de València compte amb 5 platges canines, 3 d’elles es troben molt prop de la ciutat de València. A la província de Castelló també es troben 5 platges canines, dues d’elles a Vinaròs, una altra a Moncofa, a Benicarló i una altra en Alcossebre.

En la xarxa podem trobar multitud de pàgines webs que ens informen sobre els horaris i localitzacions de la geografia espanyola però no solament és important conéixer quines platges admeten gossos, sinó també saber com cuidar del teu gos durant una jornada estiuenca a la platja.

RECOMANACIONS PER A ANAR A LA PLATJA AMB EL TEU GOS

1- Assegura’t que el teu gos compta amb totes les vacunes i papers necessaris. És convenient consultar amb el veterinari sobre la destinació del viatge perquè ens aconselle quines vacunes són necessàries, ja que en alguns casos varia en funció de la localització geogràfica. S’ha de tindre sempre a mà la cartilla i el carnet d’identificació.

2- Portar una ombrel·la, ja que els gossos també són sensibles al sol, especialment els gossos de pelatge blanc o amb nas rosat i és molt important per a evitar una possible insolació.

3- Portar alguns dels seus joguets o objectes que li recorden a la seua llar, perquè se senta com a casa. Li transmetran confiança i, a més, s’entretindrà.

4- No oblidar bossetes per si el gos necessita fer les seues necessitats en l’arena.

5- Comptar amb un abeurador amb aigua freda per a evitar que es deshidrate i alguna barreta o premi per a la jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari