Castelló posa en marxa aquest estiu la Unitat Ciclista de la Policia Local per a vigilar les platges

Castelló posa en marxa aquest estiu la Unitat Ciclista de la Policia Local per a vigilar les platges
03/07/2022 -

La Policia Local de Castelló ha posat en marxa aquest estiu la Unitat Ciclista per a realitzar funcions de policia de platges durant el període estival i per a reforçar les funcions de la secció de proximitat en la resta de l’any. La unitat va començar a prestar servei el passat 15 de juny per a cobrir les platges, juntament amb el servei de Salvament i Socorrisme, i està composta per dos oficials i huit agents.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha destacat que “la unitat ciclista prestarà un servei més pròxim i amable amb l’entorn” i ha destacat la “rapidesa i flexibilitat que permet la bicicleta per a donar servei d’atenció a la ciutadania i vigilància de les platges”. La unitat està composta per dos oficials i huit agents.

Traver ha explicat que la unitat prestarà servei a les platges durant els mesos d’estiu i la resta de l’any reforçarà les funcions de proximitat en la zona centre de la ciutat. Així, entre altres funcions, la unitat realitzarà controls en les entrades i eixides de col·legis, realitzarà i col·laborarà en campanyes informatives i altres accions preventives de la policia de proximitat, i controlarà el compliment de la normativa de trànsit amb especial atenció a ciclistes i patinets, entre altres funcions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari