Castelló potència la gastronomia local en Fitur amb un ‘showcooking’ del ‘Arrocito’

Castelló potència la gastronomia local en Fitur amb un ‘showcooking’ del ‘Arrocito’
24/01/2020 -

La gastronomia ha pres hui protagonisme en l’oferta turística de Castelló en la Fira Internacional de Turisme (Fitur), amb un showcooking a càrrec del xef Miguel Barrera, que ha cuinat l’Arrocito de Castelló, acompanyat de representants de l’Associació d’Hostaleria del Grau. Amb aquesta iniciativa, la capital potència el seu segell gastronòmic en un dels majors aparadors turístics internacionals, amb un plat creat per a ser referent gastronòmic.

El xef creador d’aquesta singular recepta, guardonat amb estrela Michelin, ha mostrat als assistents a Fitur el procés d’elaboració de l’Arrocito en un showcooking per a després convidar-los a la degustació final. Amb aquesta proposta, segons ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco, “volem valorar l’excel·lència de la nostra gastronomia a base de productes frescos i de qualitat”, a més de “treballar des d’aqueixa perspectiva la bona reputació i imatge de la ciutat per a atraure així al turista”. “Fitur és una bona oportunitat per a exposar el potencial gastronòmic de Castelló, un aspecte reconegut en més d’una ocasió per xefs de renom”, ha assegurat Marco.

La proposta gastronòmica de Castelló en aquesta edició de Fitur es completarà demà amb un altre showcooking, a càrrec d’Adrián Merenciano, en representació de la nova generació de cuiners de Castelló i de l’oferta gastronòmica emergent a la ciutat. També participaran representants de l’Associació d’Hostaleria del Grau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari