Castelló potencia la importància de l'horta i l'alimentació saludable en les edats més primerenques dels centres educatius

Castelló potencia la importància de l'horta i l'alimentació saludable en les edats més primerenques dels centres educatius
02/06/2021 -

La campanya ambiental de Eduquem en Verd que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de Castelló ha portat aquest dimecres a escolars del CEIP Carles Salvador ensenyaments sobre el funcionament dels nostres horts i els cultius de temporada. Alumnes de Primària han rebut un aprenentatge dins de l’activitat “Aprenent l’hort”, una de les iniciatives que Eduquem en Verd vol posar en valor la importància d’una alimentació saludable i la conservació de la nostra horta.

“Els escolars han aprés els cultius que integren l’horta del nostre terme municipal. Amb Eduquem en Verd continuem implicant a la comunitat escolar en l’educació ambiental i en hàbits d’alimentació saludable. Amb el curs Aprenent en l’*hort ho fem en les edats més primerenques, ja que iniciar l’educació ambiental en aquestes etapes és molt important per a adquirir-la després a llarg de la vida”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, qui ha assistit a la primera sessió en el Carles Salvador.

“Aprenent en l’hort” contempla un taller que dóna a conéixer diferents fruites i hortalisses de la zona, la categoria a la qual pertanyen, les seues fulles i la temporada en la qual s’han d’han de plantar.

Eduquem en Verd també realitza altres activitats vinculades al sector agroalimentari en etapes d’infantil, primària i secundària sobre consum de proximitat, biodiversitat cultivada i l’impacte de l’alimentació de proximitat en la salut i en l’entorn natural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari