Castelló prepara una licitació per a reformar l'interior de 20 habitatges municipals de la Guinea amb 350.000 euros

Castelló prepara una licitació per a reformar l'interior de 20 habitatges municipals de la Guinea amb 350.000 euros
13/03/2021 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló prepara una licitació pública per a reformar l’interior de 20 habitatges municipals del barri de la Guinea de Castelló. Els serveis tècnics acaben de finalitzar l’avaluació de les mateixes i ara elaboraran un informe que determinarà el projecte d’actuació.

“Comptem enguany amb 350.00 euros per a impulsar la primera fase del projecte de reforma d’interior dels habitatges municipals. Començarem amb 20 pisos. Ara estem ultimant el procés administratiu per a activar la licitació, i confiem a començar les obres a l’estiu. Ens hauria agradat executar l’actuació abans però la pandèmia va retardar l’any passat la preceptiva inspecció”, afirma la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La regidora municipal ha mantingut aquesta setmana una reunió amb diferents tècnics de l’àrea per a avaluar el projecte. El departament d’Habitatge ha inspeccionat 60 dels 120 habitatges del barri de la Guinea per a determinar quines són les que més necessitats tenen de rehabilitació. Ara redactarà un document que concretarà les prioritats d’actuació quant a baixants, instal·lacions elèctriques, humitats i fusteria interior.

El pressupost de 350.000 abastarà 20 pisos. La regidoria preveu continuar amb les reformes de la resta del parc municipal en els següents anys de legislatura.

Habitatge complementarà aquesta actuació amb la contractació d’un servei extern que reforçarà la gestió dels 227 immobles municipals, quant al seguiment de les mateixes i en una millora de la intermediació sociolaboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari