Castelló prohibeix el bany a les platges del Pinar i Gurugú

L’Ajuntament informa que les fortes tempestes han arrossegat a la mar aigües fecals

Castelló prohibeix el bany a les platges del Pinar i Gurugú

Prohibit el bany a les platges del Pinar i Gurugú de Castelló de la Plana. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Castelló aquest dimarts al migdia, després de detectar-se contaminació per aigües fecals.

Segons el comunicat emés per la regidoria de Turisme, sembla que les fortes pluges registrades aquest cap de setmana han arrossegat a la mar aigües sense tractar (aigües fecals). La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que “les analítiques confirmen que el tancament es deu a la presència del bacteri E.Coli. Aquestes analítiques es realitzen de manera rutinària a les platges, també després d’episodis de pluges intenses, com el del passat cap de setmana”.

Els valors contaminants no són molt alts, per la qual cosa el consistori ha explicat que es podrien reobrir al bany aquestes platges demà dimecres si així ho autoritza la Conselleria de Sanitat després d’avaluar els resultats de les analítiques, per la qual cosa aquesta vesprada es manté la prohibició del bany.

D’aquesta manera s’ha procedit a hissar en totes dues platges la bandera negra (no apta per al bany) al costat de la bandera roja, així com arriar la bandera blava facilitant tota la informació des de les postes a la població sobre aquesta situació.

Pel que respecta a la platja del Serradal, aquesta sí que és apta per al bany, ha confirmat l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari