Castelló presenta a Fitur la nova imatge que marca les set línies estratègiques en turisme

L’objectiu és potenciar la ciutat com a destinació de gastronomia, naturalesa, experiències, congressos, benestar, festes i esports

Castelló presenta a Fitur la nova imatge que marca les set línies estratègiques en turisme
22/01/2020 -

Castelló ha estrenat hui la seua participació a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) amb la presentació de la nova marca turística de la ciutat, Castelló Turisme, que aglutina “les set línies sobre les quals versa la nostra estratègia turística, que són gastronomia, naturalesa, experiències, congressos, benestar, festes i esports”, com ha detallat la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

El nou logo té forma de point, que marca la ubicació de Castelló, simbolitzant l’objectiu de situar a la ciutat en el mapa. Emula també la forma de les Illes Columbretes i la C de Castelló, com una ciutat oberta. Està pintat amb set colors, d’acord a les set línies de l’estratègia turística. La porció pintada de blau, amb unes ones de la mar, representa la naturalesa; la morada, sobre un tapís de fulles, les experiències; la taronja, amb un dibuix de butaques, mostra la ciutat com a seu de congressos i la rosa, amb traços d’una mandala, Castelló com a destinació de benestar. Se sumen una part verda, amb les tradicionals canyes de la Romeria, que emula les festes; una altra roja, sobre els traços d’una pilota, que ressalta l’oferta esportiva; i un fragment de color groc, en representació de l’arròs i la gastronomia.

“És una marca dissenyada amb la voluntat de ser un impuls perquè Castelló reforce el seu posicionament com a referent turístic”, ha destacat Escuder. “Volem projectar a la ciutat en el mapa del turisme, perquè fa falta posar en valor els recursos que tenim, que són molts, i convertir a la capital de la nostra província en un pol d’atracció turística indiscutible”. “Desenvoluparem una estratègia turística local per a impulsar un model de desenvolupament integrat, sostenible i intel·ligent”, ha recalcat la regidora.

En l’acte de presentació de la identitat turística, també s’ha projectat el nou vídeo promocional de la ciutat, Si tu cerques, Castelló comparteix, que reforça les línies estratègiques de turisme i la importància de compartir experiències amb tot el que ofereix la capital. En aquest, apareixen imatges de llocs emblemàtics com el parc de la Pineda, les platges, el *Fadrí, el Teatre Principal o la Universitat Jaume I.

Turisme esportiu

D’altra banda, en aquesta primera jornada de Fitur s’ha presentat el projecte Running Premium, una iniciativa pionera ideada per l’atleta castellonenc Andrés Vera (finalista olímpic en 1.500 metres) al costat dels també atletes José Antonio Redolat i Jesús España (campió d’Europa de 1.500 metres i de 5.000 metres, respectivament) que vincula la pràctica de l’esport amb el turisme sostenible.

Es tracta d’un programa d’entrenaments específics i personalitzats que estarà coordinat pels tres atletes olímpics i que es desenvoluparà durant un cap de setmana en els paratges naturals i enclavaments de Castelló. “Una iniciativa que permet descobrir tots els al·licients turístics i gaudir dels nostres paratges a través de la pràctica de l’esport”, ha indicat el regidor d’Esports, Omar Braina, durant la presentació del projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari