Castelló projecta inspiració viatgera amb 4 microvídeos estimulants

Castelló projecta inspiració viatgera amb 4 microvídeos estimulants
20/01/2021 -

Amb molt de sabor, amb molt d’encant, amb molta acció, amb molta vida… Així és Castelló i així ho mostren les imatges de la seua nova campanya #EstoyenCastelló. Una original manera d’estimular al turista de proximitat al fet que faça turisme domèstic, de proximitat; però també al viatger d’altres zones perquè –quan la situació sanitària ho permeta– tinga al cap la capital de la Plana a l’hora de planificar la seua escapada. La imaginació no té límits ni barreres de mobilitat sinó que convida a somnis que, més prompte que tard, es faran realitat.

Qui més qui menys, tot viatger fa apilament d’una bona guia o documentació per a anar prenent idees sobre el que més li interessa a l’hora de viatjar al destí triat. Però com una imatge val més que mil paraules, la millor manera de visualitzar aqueixes idees, aqueixos llocs, bé pot ser a través d’imatges inspiracionales. Aquesta és l’essència de #EstoyenCastello, quatre microvídeos que mostren tota l’autenticitat i essència de la capital de la Plana.

Perquè Castelló és un destí amb molt de sabor: el d’una Gastronomia única, que marida mar, muntanya i horta; en els seus arrossos… i en altres deliciosos plats. Amb molt d’encant: el d’un nucli urbà envoltat de muntanyes… però també banyat pel Mediterrani. Amb molta acció, escenari perfecte per a la pràctica del turisme actiu, per terra –running, passejos a cavall, golf…–, mar –paddle surf, vela…– i aire –avioneta, parapent, paracaigudisme–. I amb molta vida: tranquil·la, poc massificada… El destí ideal per a compartir en família, en parella o amb amics.

En tot just 15 segons, un sospir, cada micro vídeo ofereix un infinit cabal d’emocions i sensacions perquè, fins i tot sense eixir de casa, tot amant dels viatges puga dir dins seu: #EstoyenCastelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari