Castelló reobri la platja canina del Grau

Castelló reobri la platja canina del Grau
10/10/2020 -

La platja del Pinar del Grau de Castelló acollirà la platja canina de la ciutat, un servei que reobre al públic amb normalitat ara que tanca la temporada estival. Les mascotes podran gaudir de l’espai fins al 28 de febrer, com ha confirmat el regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia.

L’espai reservat per a animals està delimitat per postes de fusta, per assenyalar el tram en què els gossos poden compartir la platja. Tanmateix, a l’espai pot accedir-hi qualsevol usuari. També s’hi han instal·lat els cartells informatius on es detallen les condicions d’ús i recomanacions pertinents, a més de papereres, un dispensador de bosses, una font adaptada i dutxes.

Igual que en altres temporades, l’horari d’ús serà de 7.00 a 23.00 hores. La platja canina té la mateixa normativa que la resta de la ciutat pel que fa a la prevenció del contagi de coronavirus, pel que és fonamental utilitzar mascareta i reforçar la higiene de mans, així com evitar tocar els animals que no siguen propis.

Cal recordar que és obligatori que els propietaris recullen adequadament els excrements o qualsevol resta generada per les mascotes mentre s’ha estat en la platja. A més els propietaris d’animals considerats com a potencialment perillosos han de respectar la normativa que regula la tinença d’aquest tipus de mascotes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari