Castelló realitzarà labors de desinfecció en les zones comunes dels habitatges municipals

Castelló realitzarà labors de desinfecció en les zones comunes dels habitatges municipals
19/01/2021 -

La Regidoria d’Habitatge de Castelló realitzarà labors de desinfecció en accessos i zones comunes dels blocs de cases municipals dins del pla d’actuació emmarcat per part de l’Ajuntament per a contindre els contagis per la covid-19.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que aquesta mesura es durà a terme una vegada a la setmana fins a mitjan mes de febrer i destaca que l’objectiu és minimitzar els riscos de contagis al parc públic d’habitatge. Aquesta tasca es desenvoluparà per una empresa especialitzada als patis interiors, accessos i zones comunes dels 227 habitatges propietat de l’Ajuntament.

La regidora municipal ressalta que ja es van dur a terme durant el primer Estat d’Alarma del mes de març, també de manera periòdica.

D’altra banda, la regidora destaca que l’Oficina Municipal d’Habitatge manté el seu punt d’atenció presencial al Palau de la Festa per a assessorar sobre les ajudes i moratòries aprovades per part de les diferents Administracions quant a ajudes a lloguer i moratòries de desnonament. Assevera que durant l’Estat d’Alarma estan prohibits els desnonaments en famílies en situació de vulnerabilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari