Castelló realitza millores en el cementeri de San José per prop de 600.000 euros des de 2018

Castelló realitza millores en el cementeri de San José per prop de 600.000 euros des de 2018
08/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha realitzat millores en les instal·lacions del cementeri de San José des de 2018 per prop de 600.000 euros, tenint en compte les previstes realitzar durant aquest any 2022. Així s’ha donat a conéixer en l’últim consell d’administració de l’Empresa Mixta Nou Cementeri en la qual s’ha adonat de l’informe realitzat per la direcció de serveis urbans, infraestructura i medi ambient del consistori sobre les obres de millora executades en el recinte.

L’alcaldessa de Castelló i presidenta del consell d’administració, Amparo Marco, ha destacat la importància de destinar els beneficis de l’empresa mixta a la millora d’aquest cementeri “que forma part del nostre patrimoni emocional, cultural i històric”. “Des de 2018 s’han realitzat obres de millora de quasi 600.000 euros que han dignificat aquesta instal·lació gràcies a actuacions d’asfaltat de vials, impermeabilització de blocs de nínxols i reparació de voreres, entre altres actuacions”, ha apuntat.

Així, enguany es finalitzarà amb la reparació de vials del Quadre 5. També s’està actuant en el Quadre Vell, en un projecte per a la reparació dels vials d’aqueixa zona que consisteix en el sanejament i eliminació dels elements deteriorats i la seua reposició amb nous elements més efectius i duradors. Una intervenció amb la qual es millora el drenatge per a evitar que en episodis de pluges la zona quede negada. En concret, en aquest 2022 s’han executat obres per 145.198 euros i estan pendents d’executar altres per 26.785 euros.

La regidora de Cementeris, Isabel Granero, ha recalcat que “gràcies a aquestes inversions que es realitzen any rere any estem posant en valor el cementeri vell”.

En total, des de 2018 s’han realitzat millores en el cementeri de San José per 572.386 euros a través de la reinversió dels beneficis de l’Empresa Mixta Nou Cementeri. Des d’aqueix any, s’han realitzat millores en la impermeabilització en cobertes en nínxols, en voreres del quadre de Santa María, en vials del quadre de Sant Cristòfor, millores en els vials dels quadres 1 i 2, millores del drenatge i vials del Quadre Vell, millora dels vials del quadre Sant Roque i San Pancracio i millora dels vials del quadre 5.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari