Castelló rep 25 sol·licituds per a les ajudes per a reformes d'interior d'habitatges

Habitatge finança fins al 50% de l’obra amb un màxim de 2.000 euros per a fomentar la rehabilitació de les cases més antigues

Castelló rep 25 sol·licituds per a les ajudes per a reformes d'interior d'habitatges
24/06/2021 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló ha rebut 25 sol·licituds a la convocatòria d’ajudes per a finançar reformes d’interior d’habitatge. El pressupost total se situa en els 57.000 euros, i finança fins al 50% de l’obra amb un màxim de 2.000 euros per actuació.

“Des de l’Ajuntament hem llançat una línia de finançament complementària amb les ajudes de la Generalitat per a reformes del Pla Renhata. El pressupost és modest, però va dirigit a les actuacions que no han pogut accedir al Pla Renhata”, ha subratllat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La regidora ressalta que aquesta convocatòria ha superat per segon any consecutiu la vintena d’inscripcions, i subratlla que aquestes subvencions prioritzen en la concessió la renda econòmica, l’antiguitat de l’edifici i les millores en accessibilitat.

“Hem volgut que els residents en immobles més antics i amb més necessitat de reforma tinguen un suport econòmic de l’Administració Pública per a millorar les condicions dels seus habitatges”, ha afegit Garrido.

Les actuacions a finançar inclouen obres en cuines, banys i accessibilitat. Poden ser beneficiàries persones propietàries, usufructuàries o arrendatàries d’un habitatge situat a Castelló i que hagen presentat la declaració responsable per a l’autorització de les obres amb posterioritat a l’11 de setembre de 2019.

Un dels reptes de la Regidoria en aquesta legislatura passa per dinamitzar la rehabilitació del parc immobiliari per a modernitzar en eficiència energètica i accessibilitat els habitatges més envellits, i també per a fer de motor de la recuperació econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari