Castelló rep 661.000 euros del Consell per a finançar l'última compra de sis habitatges municipals

La Regidoria d’Habitatge anima als xicotets propietaris a presentar pisos buits al Pla de Compra Municipal

Castelló rep 661.000 euros del Consell per a finançar l'última compra de sis habitatges municipals
18/01/2022 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló ha rebut 661.000 euros de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a finançar l’última compra de sis habitatges públics realitzada en 2021. El departament de Maria Jesús Garrido augmenta aquesta quantia en el pressupost municipal d’enguany per a continuar millorant el parc públic i ampliar els lloguers assequibles.

Castelló forma part del grup de huit municipis de la Comunitat Valenciana que han sigut beneficiaris d’aquestes ajudes que ha concedit el Consell en la convocatòria destinada en 2021 a entitats municipals per a incrementar el seu parc públic d’habitatge municipal. Així, la Generalitat sufraga els 661.000 euros que han costat les sis cases adquirides per l’Ajuntament l’any passat dins del pressupost del Pla de Compra Pública Municipal.

“Les dues Administracions anem de la mà per a garantir l’accés d’un habitatge digne i reforçar el parc públic per a oferir més lloguers justos i frenar la bambolla en el seu preu. Aquesta subvenció ens permet, a més, comptar amb més pressupost en l’Oficina d’Habitatge Local per a fer front a les polítiques que hem dissenyat”, ha subratllat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La Regidoria destaca que en 2021 es va materialitzar la primera compra d’habitatges municipals des de 1984 i per a enguany comptarà amb més d’un milió d’euros per a continuar ampliant el parc municipal. Habitatge valora ara la proposta d’altres quatre habitatges presentades.

La regidora anima als xicotets propietaris i entitats a presentar els pisos que mantinguen buits en condicions d’habitabilitat a l’Oficina Municipal d’Habitatge, bé a través del Registre General sol·licitant cita prèvia, el correu electrònic vivenda@castello.es o el telèfon 669590440.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari