Castelló rep a 72 residents de Medicina, Farmàcia i Infermeria

L’Hospital General estrena enguany l’especialitat de Medicina Preventiva després de l’acreditació del Ministeri de Sanitat

Castelló rep a 72 residents de Medicina, Farmàcia i Infermeria
20/07/2021 -

El Departament de Salut de Castelló ha celebrat hui l’acte de benvinguda dels 72 residents de Medicina, Farmàcia i Infermeria que inicien enguany el seu període de residència en un total de 31 especialitats, entre les quals s’estrena Medicina Preventiva, amb una nova plaça MIR després de rebre l’acreditació per part del Ministeri de Sanitat.

El personal resident de Medicina (MIR) es formarà en les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària, Anatomia Patològica, Anestesiologia i Reanimació, Agiología i Cirurgia Vascular, Aparell Digestiu, Cardiologia, Cirurgia General, Traumatologia, Endocrinologia i Nutrició, Hematologia, Medicina Física i Rehabilitació, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Nefrologia, Pneumologia, Neurofisiologia Clínica, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Pediatria, Radiodiagnòstic, Urologia, Medicina Preventiva i Medicina del Treball. En total són 58 professionals.

Per part seua, el personal resident de Farmàcia (FIR) accedeix a les especialitats d’Anàlisis Clíniques, Farmàcia Hospitalària i Microbiologia i Parasitologia, que suposen altres 4 places.
Quant al personal resident d’Infermeria (EIR), s’especialitzaran en Infermeria Familiar i Comunitària, Infermeria Obstètric-Ginecològica i Infermeria del Treball, amb un total de 10 residents.

L’acte de benvinguda ha comptat amb la participació de l’equip directiu, encapçalat pel gerent del Departament de Salut Ricardo Tosca i el cap d’estudis de la Unitat Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària, Antonio Lorenzo juntament amb la representant de la subcomissió d’infermeria especialitzada, Sonia Castel.

Durant la benvinguda, se li ha fet lliurament a cada nou professional de la Guia d’Acolliment i se’ls han presentat els diferents programes i eines necessaris per al dia a dia assistencial a càrrec dels serveis d’Urgències, Farmàcia, Documentació Clínica, Informàtica, Medicina Preventiva, i Sistemes d’Informació d’Atenció Primària.

Les especialitats mèdiques d’Aparell Digestiu i Cardiologia van ser les primeres a ser seleccionades a l’Hospital General de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari