Castelló reforça el foment del talent amb 150.000 euros per a noves beques formatives

Castelló reforça el foment del talent amb 150.000 euros per a noves beques formatives
18/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló reforça les accions dirigides al foment i la potenciació del talent i dotarà amb 150.000 euros una nova línia de col·laboració per a beques formatives amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de la Comunitat Valenciana. El pressupost s’obtindrà a través de la modificació de crèdit que s’està tramitant i l’expedient del qual es va elevar a l’última Junta de Govern Local, mentre s’està ultimant el conveni entre l’Ajuntament i la FUE-UJI.

“Continuem apostant pel talent i pel seu foment i reconeixement, i per això estem treballem en un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de la Comunitat Valenciana, dotat amb 150.000 euros, que permetrà llançar noves beques de formació”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

“Aquesta nova acció se suma a altres com les Beques Talent Ciutat de Castelló l’última convocatòria de les quals acabem de llançar, dotades amb altres 25.000 euros, o els premis per al reconeixement del talent de l’estudiantat de Castelló i la seua contribució al foment de l’ocupació mitjançant la creació de noves empreses, amb una dotació de 150.000 euros”, ha detallat l’alcaldessa. “Des de l’Ajuntament, i de la mà de l’UJI, continuem promovent la investigació, la creativitat, la innovació i el talent emprenedor”, ha recalcat Marco.

Per part seua, la regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha posat en valor iniciatives com aquest nou conveni amb la FUE-UJI, “que serveixen per a incentivar la formació i generar noves oportunitats per als i les estudiants que han realitzat els seus estudis en la Jaume I”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari