Castelló reforça el servei de TRAM per a Escala a Castelló

Zones habilitades de pàrquing i un tren turístic que voreja el recinte faciliten el trasllat i desplaçament a la gran festa del mar

Castelló reforça el servei de TRAM per a Escala a Castelló
23/04/2019 -

El Grau es prepara per a l’arribada massiva de visitants. L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Mobilitat, ha reforçat el servei de TRAM entre el 25 i 29 d’abril, incorporant dos vehicles a manera de llançadora en el trajecte que va des de Cardona Vives fins al districte marítim.

El reforç del TRAM durant Escala a Castelló permet reduir la freqüència de pas per Carrefour a aproximadament 8 minuts. Els visitants que es desplacen des de Castelló per l’avinguda del Mar al Grau podran beneficiar-se d’aquest servei de 10.30 a 14.30 i a la vesprada de 16.30 a 21.30. També disposen del servei habitual que va des de l’UJI i passa cada 12 minuts. A més, s’habilitarà el pàrquing dissuasiu de Carrefour i Goliat (on anteriorment s’instal·lava la fira) per als qui vinguen dels voltants i decidisquen acostar-se a la parada de TRAM en vehicle privat.

Al Grau, anant per l’autovia CS-22 i passant l’avinguda Concentració Harley Davidson, es comptarà amb un altre solar a manera de pàrquing. Aquest se situa enfront del Pinar i al costat de l’accés al port, a uns 500 metres de l’esdeveniment, que té lloc en el Port de Castelló. Al marge d’això, es recorda que en el Passeig Buenavista i en el Casal Jove la ciutadania compta amb bancades Bicicas, de manera que aquest mitjà de transport sostenible i respectuós amb el medi ambient suposa una altra alternativa còmoda i eficaç per als i les assistents.

D’altra banda, s’activarà un tren turístic que vorejarà la costa des del carrer dels Treballladors de la Mar -a l’altura de la Llotja- fins a la rotonda del Pingüins. D’una forma divertida per als més xicotets, s’ofereix un passeig que, amb parada en el port, travessa el districte de nord a sud i viceversa.

Així, Escala a Castelló espera convertir-se en un referent i parada obligatòria per als amants de la cultura marítima. El consistori aposta per oferir totes les facilitats possibles en matèria de mobilitat destinades al turista provincial i nacional. Aquest últim pot viatjar amb tren a Castelló des de Madrid amb descomptes del 35% gràcies al conveni acordat entre l’Ajuntament i Renfe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari