Castelló reforça les desinfeccions en zones comercials i sanitàries durant els caps de setmana

El sistema de nebulització activat al juliol intensifica els treballs en immediacions d’hospitals, farmàcies i carrers comercials a les nits

Castelló reforça les desinfeccions en zones comercials i sanitàries durant els caps de setmana
17/10/2020 -

Els serveis de Neteja de l’Ajuntament de Castelló intensifiquen les higienitzacions en les zones comercials de la ciutat, així com en les zones sanitàries durant els caps de setmana. D’aquesta manera, el sistema de nebulització multiplica els treballs en les proximitats dels hospitals i les farmàcies. També es redoblen esforços als carrers comercials per les nits.

Com ha explicat el regidor de Neteja de Castelló, Ignasi Garcia, “hem de mantenir la intensitat d’aquests treballs i no podem baixar la guàrdia per tal que garantir que les mesures sanitàries es reforcen amb desinfeccions efectives i a fons”. “Els equips de neteja han fet un treball exemplar durant els mesos més durs de la crisi sanitària i continuen sent fonamentals per a la contenció del coronavirus”, ha remarcat l’edil.

Cal recordar que el servei que presta FCC-Fobesa compta amb una flota de 17 vehicles per als treballs de desinfecció, els quals es desenvolupaen en horari de 23.30 a 13.30 hores. aquestes tasques suposen la creació de mig centenar de llocs de treball. Els vehicles municipals disposen d’un canó que pot projectar fins a 2.000 litres de la fòrmula a base d’hipoclorit que s’utilitza per a la neteja i desinfecció de les vies públiques.

Garcia ja va traslladar a tots els grups municipals l’informe de planificació de treballs de neteja en via pública, platges i elements de mobiliari urbà. Ara, es manté la neteja de mobiliari, tant en entorns no urbans com a zones perifèriques. Els treballs d’aigualeig manual en horari nocturn es fan amb l’assistència de furgonetes.

Així mateix, es mantenen les tasques d’aigualeig mixt en voreres i calçades i en els mercats ambulants del Grau (divendres) i Castelló (dilluns). Pel que fa al mobiliari urbà continuen les tasques d’higienització de contenidors i papereres, per als qual s’utilitzen vehicles hidronetejadors i un tricicle elèctric, als quals se sumen i equips amb motxilles polvoritzadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari