Castelló reforça els seus equips base de Serveis Socials amb més de 850.000 euros fins a 2023

Es contractarà a catorze professionals per a oferir també assessorament jurídic i integració social

Castelló reforça els seus equips base de Serveis Socials amb més de 850.000 euros fins a 2023

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat un programa de contractació d’ocupació que reforçarà l’atenció primària de Serveis Socials amb més serveis a la ciutat. Una mesura que, segons ha explicat el regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, suposarà una inversió de més de 850.000 euros per al consistori.

En concret, la Junta de Govern ha aprovat la posada en marxa d’un programa de contractació d’ocupació per a ampliar els Serveis Socials locals amb més personal en l’equip base i més serveis que oferir a la ciutadania, amb l’objectiu de complir amb la llei valenciana de Serveis Socials que es va aprovar en 2019.

Així, l’equip base es completarà amb una plaça de pedagogia, una altra de psicologia, sis d’administració, quatre d’integració social i dues d’assessoria jurídica. En total, 14 professionals, amb alguns perfils nous, que es distribuiran en els sis centres socials de la capital de la Plana.

López ha valorat aquest reforç i ha destacat especialment l’oferta de quatre places per a tècnics i tècniques d‘integració social, “molt importants per a l’acompanyament familiar i la inserció sociolaboral”, i les dues d’assessoria jurídica, “que oferirà un primer servei d’assessorament perquè moltes vegades els usuaris i usuàries té dubtes sobre aspectes jurídics”.

Per a això, l’Ajuntament de Castelló destinarà 464.351,21 euros en 2021 i 2022 i 386.959,36 euros per a l’exercici de 2023, la qual cosa suposen 851.310 euros per als pròxims tres anys, que atendran la crisi sociosanitària post COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari