Castelló de la Plana registra 11 dels 21 nous brots localitzats a la província

Altres localitats com Borriana o La Vall d’Uixó concentren gran part dels nous brots

Castelló de la Plana registra 11 dels 21 nous brots localitzats a la província
30/10/2020 -

Castelló de la Plana, capital de la província de Castelló, concentra més de la meitat dels nous brots detectats en tota la província de Castelló, segons ha notificat hui la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El que suposa un total de 49 casos repartits en 11 brots diferents, mentre que en la resta de la província s’han notificat 10 nous brots més. Borriana, La Vall d’Uixó, Almassora, Vinaròs, Peníscola, Benicarló i l’Alcora se sumen a la llista de noves localitats amb un o més brots de coronavirus.

A la gran quantitat de casos detectats a Castelló, li segueixen Borriana, amb fins a 15 casos detectats repartits en dos brots, tots d’origen social, La Vall d’Uixó, amb 12 casos totals diferenciats en dos brots, un social amb 8 casos i un altre pertanyent a l’àmbit educatiu, amb 4 casos. Almassora, en la mateixa situació que La Vall, ha detectat 12 nous casos repartits en dos brots, però tots d’àmbit social. Vinaròs, per part seua, ha detectat un total de 5 casos, tots en un mateix brot i d’origen social. Peníscola,Benicarló i l’Alcora registren 3 nous positius cadascun, tots d’origen social.

En total, Sanitat ha confirmat, per prova PCR o a través de test d’antígens, 1517 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana ja que, a part dels 417 nous casos a Castelló, 492 s’han detectat a Alacant i 608 a València.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.149 persones ingressades: 107 a la província de Castelló, amb 19 pacients en UCI; 396 a la província d’Alacant, 73 d’ells en l’UCI; i 646 a la província de València, 80 d’ells en UCI.

D’altra banda, s’han registrat 9 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.824 persones: 264 a la província de Castelló, 626 en la d’Alacant i 934 en la de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari