Castelló rehabilitarà l'antiga caseta del parc Geòleg Royo per a crear un quiosc

L’Ajuntament aprova la licitació per 161.057 euros d’aquest projecte que reforçarà el caràcter social i familiar del parc

Castelló rehabilitarà l'antiga caseta del parc Geòleg Royo per a crear un quiosc
01/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló rehabilitarà l’antiga caseta del parc geòleg José Royo per a la seua transformació en un quiosc-bar amb l’objectiu de reforçar el seu caràcter social i familiar. El consistori ha aprovat en Junta de Govern Local el projecte de les obres de reforma, així com la licitació de les obres per un pressupost de 161.057 euros (més IVA) i un termini d’execució de sis mesos.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que aquesta actuació “permetrà revitalitzar aquest espai verd de la ciutat i potenciar l’ús social i familiar d’aquest parc emblemàtic de Castelló”. Marco ha apuntat que la rehabilitació i recuperació de l’antiga caseta “és un pas més cap a la recuperació d’espais per a la ciutadania i l’impuls dels parcs públics com a punt de trobada”.

El projecte transformarà l’antiga caseta, una edificació construïda a semblança d’una alqueria típica castellonenca i que en l’actualitat no es troba oberta al públic, en un quiosc-bar amb l’objectiu de reforçar el caràcter social i familiar del parc. Per a això, es pretén rehabilitar aquesta edificació i reformar-la per a donar cabuda a la citada activitat i conservar les característiques de l’edificació clàssica d’alqueria mediterrània.

Es tracta d’una actuació que consistirà en la rehabilitació interior de les instal·lacions, creació de nous accessos (dos per a ús com a bar-cafeteria i un altre per a l’ús per part dels serveis de manteniment de jardins), nova distribució interior, entre altres treballs. A més, es faran tasques de manteniment i reparació dels elements danyats en les façanes de l’edifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari