Castelló reparteix 25.000 mascaretes entre persones que es desplacen al treball en transport públic

Membres de la Policia Local i de Protecció Civil realitzen la distribució en diversos punts de la ciutat entre hui i demà

Castelló reparteix 25.000 mascaretes entre persones que es desplacen al treball en transport públic
14/04/2020 -

L’Ajuntament de Castelló repartirà entre hui i demà 25.000 mascaretes entre persones usuàries del transport públic de la ciutat que necessiten aquest mètode de desplaçament per a acudir als seus centres de treball. El repartiment de les mascaretes que han sigut remeses pel Govern central ha començat aquest dimarts i s’ha desenvolupat en diferents punts de la ciutat per part de la Policia Local i de l’Agrupació Local de Voluntariat de Protecció Civil.

Diverses patrulles de la Policia Local i equips de Protecció Civil s’han desplaçat aquest dimarts a diferents punts de la ciutat en funció de l’afluència d’usuaris i usuàries del transport públic i donant cobertura a les diferents zones de Castelló. Així mateix, per part de la Policia Nacional també s’ha realitzat repartiment de mascaretes (que se sumen a les 25.000 que seran repartides per l’Ajuntament) en altres punts neuràlgics com l’estació de Renfe i l’estació central d’autobusos.

El repartiment s’ha dut a terme fins a les 12 hores del matí de hui i entre les 14.00 i les 16.00 hores de la vesprada, coincidint amb les hores de major afluència per les entrades i eixides en els llocs de treball. La distribució s’ha realitzat en els autobusos públics i el servei de TRAM.
Les mascaretes es distribuiran també aquest dimecres i estan destinades a aquelles persones que hagen d’utilitzar el transport públic per a desplaçar-se fins als seus llocs de treball i per a minimitzar el risc de contagi entre els usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari