Castelló reparteix mones de Pasqua en hospitals, residències i entre les forces de seguretat

L’alcaldessa participa en la distribució de 1.700 racions d’aquest tradicional dolç de Pasqua entre residents i professionals

Castelló reparteix mones de Pasqua en hospitals, residències i entre les forces de seguretat
11/04/2020 -

L’Ajuntament de Castelló repartirà al llarg de tota la vesprada de hui 1.700 racions de mones de Pasqua en cinc residències de majors i dependents de la ciutat, en l’asil, als hospitals General i Provincial, en els albergs de persones sense llar i entre les forces de seguretat municipals, la Guàrdia Civil, Forces Armades i la Policia Nacional.

L’alcaldessa, Amparo Marco, acompanyada dels regidors de Benestar Social, Gent Gran i Seguretat Pública, José Luis López, Mary Carmen Ribera i Omar Braina, respectivament, es desplaçarà fins a aquestes ubicacions per a fer arribar el tradicional dolç típic de Pasqua a residents i professionals. En la ruta de repartiment també participen agents de la Policia Local, Bombers i Protecció Civil.

“És una acció simbòlica per a agrair l’esforç que tots els professionals, pacients i usuaris en general estan fent en un moment de crisi sanitària pel coronavirus com el que estem vivint”, ha explicat l’alcaldessa. “És una manera de demostrar-los que l’Ajuntament està al seu costat dia rere dia, treballant al costat d’ells per a poder frenar la propagació de la covid-19 com més prompte millor”, ha assegurat Marco.

Per a aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha buscat la col·laboració del Gremi de Forners de Castelló, en una clara aposta pel producte local i per un sector que presta un servei essencial i que igual que molts altres ha vist afectada la seua activitat des de la declaració de l’estat d’alarma. Per això, el mestre major del gremi, José Miró, ha volgut també agrair la confiança depositada en ells per part del consistori, “com a aposta per la mona artesana i els forners de Castelló, que estan fent un gran esforç malgrat les dificultats derivades de l’actual crisi sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari