Castelló repartirà bosses ecològiques en la Fira de la Taronja per a reduir la petjada de carboni

Castelló repartirà bosses ecològiques en la Fira de la Taronja per a reduir la petjada de carboni
21/01/2022 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló entregarà a les productores i productors participants en la Fira de la Taronja noves bosses ecològiques per al repartiment de les seues vendes a fi de frenar l’ús del plàstic i reduir la petjada de carboni.

“Des de la regidoria hem confeccionat unes bosses reutilitzables dirigides a la Fira de la Taronja a fi de fomentar la disminució de residus i treballar per a fer front al canvi climàtic. Les bosses es repartiran els pròxims diumenges des de l’Ajuntament entre les diferents parades”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La borsa és totalment respectuosa amb el medi ambient i ha sigut realitzada amb materials i tintes biodegradables.

Així mateix, posa en valor el consum de cítrics de temporada. El seu disseny conté el lema “Menja de temporada” i les diferents varietats de cítrics que es venen en la Fira.

Transició Ecològica organitza cada diumenge de 09.00 a 13.30 en la plaça Fadrell la Fira de la Taronja, un mercat de venda directa que té l’objectiu de fer costat al sector citrícola del municipi amb preus justos i promoure el consum de proximitat, de temporada i saludable entre la població.

Ofereix varietats de cítrics segons temporada, com marisol (octubre i novembre), clemenules (novembre i desembre), navel (desembre, gener, febrer, març i abril), hernandina (gener, febrer i març), navel late (gener, febrer, març i abril), sanguina (febrer) i llimes (durant tota la temporada).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari