Castelló repavimenta 2,2 quilòmetres de la Fileta i millora la seguretat en el camí i la séquia

Castelló repavimenta 2,2 quilòmetres de la Fileta i millora la seguretat en el camí i la séquia
20/02/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ja ha acabat les obres de millora del Camí la Fileta, on s’han dut a terme en els últims mesos treballs de repavimentació del camí i de reparació dels trams de mur esfondrat. A més, s’ha instal·lat una barrera de seguretat al llarg de la séquia i s’ha realitzat un cobriment parcial de la séquia per al posicionament de contenidors i la instal·lació de pantalles per a integrar els contenidors en l’entorn paisatgístic.

“La remodelació del Camí la Fileta millora les condicions d’aquest vial de la Marjaleria i posa en valor la séquia la Fileta al costat de la qual discorre, al mateix temps que millora la seua seguretat amb la reparació dels trams de mur esfondrat i la col·locació d’una barrera”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Feia temps que els veïns de la zona i els usuaris del camí demandaven aquesta actuació que ara ja és una realitat, després d’una inversió de més de 360.000 euros i la millora d’un tram de 2,2 quilòmetres del camí”, ha detallat Marco durant la recepció de les obres, en la qual ha estat acompanyada del regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López, i tècnics municipals responsables d’aquesta intervenció.

Per part seua, López ha destacat que la intervenció realitzada des de l’Ajuntament de Castelló en el camí dóna solució al deteriorat estat en el qual es trobava la Fileta, a causa de la baixa qualitat de la subbase d’aquest, presentant grans deformacions en la capa de rodadura. Així mateix, ha indicat existia risc de caiguda en la séquia situada en el marge del camí, que, a més, presentava dos xicotets trams en els quals el mur que constitueix el caixer de la séquia havia col·lapsat.

La repavimentació del Camí la Fileta, en el tram comprés entre la Donació i el camí vell del Serradal, afecta un tram de 2,2 quilòmetres, i és una de les obres a càrrec de les Inversions Financerament Sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari