Castelló reserva zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda en grans esdeveniments de Magdalena

El Patronat Municipal també distribueix banys públics i accessibles per tota la ciutat per a les festes fundacionals

Castelló reserva zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda en grans esdeveniments de Magdalena
22/03/2019 -

El Patronat Municipal de Festes habilitarà un any més zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda en els principals actes oficials de la Magdalena amb l’objectiu que puguen viure les nostres festes fundacionals en les millors condicions. L’Ajuntament de Castelló manté així el dispositiu per a garantir l’accessibilitat als grans esdeveniments de la Magdalena. La mascletà, les grans desfilades –Pregó, desfilada de gaiates, cavalcada infantil i desfilada internacional d’animació-, Enfarolà, actuacions musicals, Encesa de Gaiates, ofrena de flors, Magdalena Vítol, Concerts i Cós Multicolor són els esdeveniments que comptaran amb punts accessibles.

El Patronat Municipal de Festes situarà aquests punts accessibles en María Agustina, des d’on es podran presenciar el Pregó, la Cavalcada Infantil, la desfilada de Gaiates i la Desfilada Internacional d’Animació. També la plaça Major comptarà amb una zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda per a esdeveniments com l’Enfarolà, les actuacions musicals o el Magdalena Vítol. Per a l’Encesa de Gaiates, el dilluns 25 de març, s’habilitarà un espai enfront de l’IES Ribalta i el mateix es farà amb el Cós Multicolor, que enguany torna a situar-se en l’avinguda del Rei don Jaime, i l’Ofrena, amb àrea reservada a l’esplanada de la Basílica del Lledó.

Les mascletades també seran accessibles. L’espai per a persones amb mobilitat reduïda s’habilitarà en la zona de seguretat de la plaça del Primer Vaig moldre, des d’on es podrà presenciar la mascletà d’inici de les festes i els set trets corresponents al concurs de mascletades. Per a poder accedir a determinades zones reservades, i donada la massiva afluència de públic, s’haurà d’acudir amb la suficient antelació.

Un altre dels aspectes que s’han tingut en compte és l‘habilitació de banys adaptats en diferents punts: cinc en el recorregut de la Romeria de les Canyes; en la plaça Santa Clara; plaça Major; plaça del Primer Molí; carrer Carlos Fabra; Basílica del Lledó, templet del parc Ribalta i plaça María Agustina. A aquestes ubicacions específiques implantades per Magdalena, se sumen els banys públics permanents i adaptats situats en huit punts diferents de la ciutat: en la Ronda Aquest, al costat de la pista d’skate; als parcs de l’Auditori, Pont de Ferro, Geòleg Gómez Royo, Primer Molí i Censal, en la plaça Botànic Calduch, al costat del Mercat Central i en la plaça de la Pau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari