Castelló respon al 100% dels avisos per presència mosquits

El consistori tramita 78 expedients derivats de peticions ciutadanes

Castelló respon al 100% dels avisos per presència mosquits
08/10/2019 -

El regidor de Salubritat de Castelló, Ignasi Garcia, s’ha reunit aquest matí amb la representant de l’empresa concessionària del servei de control de poblacions de mosquits, un contracte que el consistori va licitar en 2016 i que estarà vigent fins al 2020. Tal com han informat a l’edil, el servei ha donat resposta a la totalitat dels 78 expedients oberts per presència de mosquits en diferents zones del terme municipal, derivats de peticions ciutadanes rebudes al registre municipal o al servei d’atenció telefònica (010).

Aquestes actuacions se sumen als tractaments amb productes larvicides que s’apliquen en períodes de 10 o 15 dies en fins a 18 punts diferents, entre els quals destaquen el llit del Riu Sec o la zona del Serradal. Garcia ha destacat l’especial incidència dels tractaments aplicats en les partides de la Marjaleria, on han actuat en camins com La Mota, La Gallenca, La Fileta, la Ratlla de Benicàssim i Plana d’Entrilles o als entradors Patos, Magre i Paloblanco.

El regidor ha convocat la reunió per a definir les actuacions per tal «d’afrontar la situació derivada de les pluges i les altes temperatures registrades al mes d’octubre» i donar una resposta que reduïsca al màxim les molèsties ocasionades per la presència de mosquits.

Així mateix, la trobada ha servit per a revisar tots els tractaments realitzats durant l’any. En aquest sentit, cal assenyalar que els mesos que major nombre d’avisos han registrat ha sigut juny (amb 18 expedients oberts) i juliol (amb 25 expedients oberts). A l’agost, l’Ajuntament de Castelló ha rebut únicament nou avisos, amb un descens de 16 respecte al mateix període de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari