Castelló ret homenatge a les parelles que compleixen els seus cincuanta anys de vida junts

L’alcaldessa destaca el compromís del Govern municipal per fer de Castelló una ciutat més amable amb la gent gran amb polítiques d’envelliment actiu

Castelló ret homenatge a les parelles que compleixen els seus cincuanta anys de vida junts
25/02/2019 -

La Regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Castelló ret homenatge a les parelles que compleixen els seus cinquanta anys de matrimoni coincidint amb la celebració del Dia de Sant Valentín. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, han obert la jornada destacant el paper de la gent gran en la nostra societat i reconeixent les seues aportacions per a fer de Castelló una ciutat més oberta.

Marco, qui ha destacat l’impuls al programa ‘Castelló, Ciutat Amigable amb la Gent gran’ per a avançar cap a una ciutat més integradora i plural, s’ha referit al compromís del Govern municipal amb les polítiques d’envelliment actiu. Entre altres coses, ha recordat nous projectes com la remodelació Centre Municipal de Cultura com a centre per al desenvolupament de polítiques d’envelliment actiu (actuació prevista en l’estratègia Transforma Castelló finançada pels fons Feder) o les visites al Castell Vell, Refugi Antiaeri i el propi Ajuntament.

La jornada de celebració de les noces d’or, a la qual s’han inscrit 47 parelles, ha començat amb la conferència ‘1969. 50 anys caminant junts’, a càrrec de la psicòloga Sara Rivero en l’Edifici Quatre Cantons. Després, l’alcaldessa els ha rebut en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló per a donar-los a totes i tots l’enhorabona.

Posteriorment, s’ha celebrat a l’Hotel Intur un menjar de convivència, seguida d’un ball per a tots els assistents, en la qual ha participat la regidora Mary Carmen Ribera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari