Castelló reprén demà el període informatiu sense multa de les càmeres d'accés al nucli històric

L’Ajuntament reduirà la quantia de les multes a través d’un règim sancionador propi

Castelló reprén demà el període informatiu sense multa de les càmeres d'accés al nucli històric
30/09/2021 -

L’Ajuntament de Castelló enviarà a partir de demà, 1 d’octubre, notes informatives de sanció, sense multa, als titulars dels vehicles que accedisquen a la zona restringida del nucli històric de la ciutat sense estar autoritzats, com a mesura de conscienciació i perquè siguen coneixedors del nou sistema de control d’accés a través del circuit tancat de televisió amb càmeres de reconeixement de matrícules (OCR).

Durant aquest nou termini informatiu, que es prolongarà fins a novembre, es remetran notes informatives als qui incomplisquen les normes d’accés restringit al nucli històric: per circular per zona per als vianants amb un vehicle sense autorització; per circular per zona per als vianants amb un vehicle utilitzant accés no autoritzat; o estacionar en zona per als vianants amb un vehicle superant el temps d’estada permés en l’autorització.

D’aquesta manera, i mentre es prorroga un mes el període informatiu, es continua treballant en el règim sancionador específic de la zona restringida, de manera que el cost de les multes per infringir el nou sistema siga sensiblement menor a l’estipulat en el primer període de funcionament, equiparant-ho al qual s’aplica en altres ciutats amb un sistema similar.

“A partir de demà, i durant un mes, es tornaran a enviar notificacions sense multa als qui circulen amb els seus vehicles per la zona restringida sense l’autorització corresponent, com ja es va fer a l’inici de l’any, de manera que es reforce el coneixement del nou sistema de càmeres”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “A més, s’està ultimant el règim sancionador que ens permetrà reduir la quantia de la multa”, ha detallat Ribes. “Avancem així en la implantació d’un nou sistema de control d’accessos al nucli històric, que ens permeta reduir les emissions i pacificar de manera efectiva el trànsit en el centre, recuperant espai per als vianants”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible.

D’altra banda, pròximament es donarà a conéixer una campanya informativa multiformat sobre mobilitat en general, que abordarà de forma més específica el nou sistema de control d’accessos al centre de Castelló, de manera que es reforce el coneixement ciutadà d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari