Castelló reuneix més de 30 persones en el curs de formació en canal curt i agroecologia

Castelló reuneix més de 30 persones en el curs de formació en canal curt i agroecologia
05/04/2022 -

El curs de formació en canal curt de comercialització i agroecologia organitzat per la Conselleria d’Agricultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló ha congregat a més de 30 persones i ha superat les seues expectatives en inscripcions. Productors locals i nous perfils interessats en les oportunitats de la transició agroecològica al sector primari han rebut aprenentatges per a impulsar la venda de proximitat i millorar-la rendibilitat de l’activitat agroalimentària.

“La bona recepció d’aquesta formació posa de manifest el cada major interés que existeix per a caminar cap a una transformació agroecològica que aposte pels canals curts de comercialització i formes de producció respectuoses amb el medi ambient i que aporten valor afegit”, ha indicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La formació, dirigida pels Serveis de Producció Ecològica i Innovació i Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura, s’ha desenvolupat durant quatre sessions. Ha abordat el model alimentari agroecològic i el comerç just local com a element diferenciador de la producció agroecològica; els canals curts de comercialització, la compra pública com una oportunitat per al sector, i els mercats de venda directa.

La formació és un dels objectius del Pla de Reactivació Agrària de l’Ajuntament. Anteriorment, al costat de la Conselleria també va impulsar un curs per a avançar en una citricultura agroecològica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari