Castelló trau a licitació el contracte de senyalització horitzontal per 2,2 milions d'euros

Castelló trau a licitació el contracte de senyalització horitzontal per 2,2 milions d'euros
06/05/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat en l’última Junta de Govern Local l’expedient de contractació del servei de senyalització horitzontal de la via pública en el terme municipal de Castelló. Un contracte que ix a licitació amb un pressupost màxim de 2.250.000 euros, amb cinc anys de duració. El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha destacat que aquesta contractació “contribueix a la millora de la seguretat viària a la ciutat, tant dels conductors com dels ciclistes i vianants”.

L’objecte del contracte és la prestació dels treballs de planificació, execució, conservació i modificació de la senyalització horitzontal de la via pública (marques viàries) o que puguen afectar directament la via pública, mitjançant la senyalització horitzontal (marques viàries), l’abalisament de qualsevol classe o similar i per altres elements d’ordenació, regulació i control, així com l’assistència tècnica quant a planificació d’ordenació o reordenació, regulació i control del trànsit de vehicles motoritzat, bicicletes i vianants, en cas de ser necessari.

En el plec de condicions que regeix aquesta contractació es proposen millores dirigides a la millora de la senyalització de la ciutat, amb la finalitat d’augmentar la seguretat viària per a la ciutadania. I referent a la millora de la senyalització, es valoraran tots aquells projectes que optimitzen les característiques tècniques dels productes, que augmenten la visibilitat de la senyalització i la seguretat per a la ciutadania, en passos de vianants, encreuaments perillosos, punts d’elevada sinistralitat o itineraris ciclistes, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari