Castelló se suma a l'Hora del Planeta amb un apagat simbòlic en cinc punts de la ciutat

L’alcaldessa crida la ciutadania a participar aquest dissabte en la iniciativa simbòlica de WWF per a lluitar contra la crisi climàtica

Castelló se suma a l'Hora del Planeta amb un apagat simbòlic en cinc punts de la ciutat
26/03/2021 -

Castelló se suma un any més a la campanya mundial ‘l’Hora del Planeta’ que posa en marxa l’organització no governamental WWF com a gest per a sensibilitzar sobre la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic. L’Ajuntament de Castelló mostra de nou el seu suport a la iniciativa amb un apagat simbòlic en cinc punts de la ciutat. ‘L’Hora del Planeta’ tindrà lloc demà de 20.30 a 21.30 hores sota el lema #ConéctateConLaNaturaleza en la #HoraDelPlaneta.

En concret, l’Ajuntament s’adhereix a aquesta campanya mundial amb l’apagat simbòlic durant aqueixa hora del Passeig Bonavista, la font de Castalia, l’esplanada del Palau de la Festa, el pont del Segle XXI i l’ermita de la Magdalena. “Castelló se suma així a la campanya per a conscienciar sobre el canvi climàtic i la necessitat de cuidar la nostra naturalesa i avançar cap a ciutats i entorns més sostenibles i més respectuosos amb el planeta”, ha manifestat l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco.

Des de l’organització WWF, assenyalen que 2021 és l’inici de la dècada clau per a la biodiversitat i la defensa de la naturalesa. ‘L’Hora del Planeta’ és una iniciativa que va nàixer en 2007 en Sidney com a gest simbòlic per a cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i que consisteix a apagar les llums d’edificis i monuments durant una hora. Tota la informació sobre la campanya d’enguany pot consultar-se en la web www.horadelplaneta.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari