Castelló se suma al Black Friday amb la campanya 'Comerç local i segur'

Castelló se suma al Black Friday amb la campanya 'Comerç local i segur'
17/11/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, se suma al Black Friday que se celebrarà el divendres 27 de novembre amb una campanya de suport al comerç local i de proximitat de la ciutat. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha animat als i les castellonenques a realitzar les seues compres en aquesta jornada de grans descomptes en els comerços de proximitat i de barri de la ciutat.

“El comerç local de Castelló participa en el Black Friday amb grans descomptes i productes de qualitat, per la qual cosa anime als i les castellonenques a visitar els comerços locals per a realitzar les seues compres en un any d’especial dificultat per a aquest sector i per al teixit empresarial local”, ha indicat Donate. El regidor ha destacat a més la seguretat del comerç local.

Des de la Regidoria d’Innovació Comercial s’han distribuït 3.000 portamascaretes entre els comerços adherits a la campanya que seran repartits amb les compres realitzades. Enguany, el cartell de la Black Friday destaca la seguretat que ofereix el comerç de proximitat amb el lema: ‘Comerç local i destral’.

El cartell inclou un codi QR des del qual es pot accedir a totes les promocions i descomptes realitzats en aquesta jornada pels comerços participants.

A més, sis pàrquings del centre de Castelló col·laboren també amb aquesta jornada oferint tarifes planes durant el dia i amb una duració de fins a les 22.00 i 23 hores de la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari