Castelló sensibilitza sobre explotació sexual i prostitució en els instituts

Castelló sensibilitza sobre explotació sexual i prostitució en els instituts
14/10/2021 -

La Regidoria de Feminisme de l’Ajuntament de Castelló està duent a terme uns tallers per visibilitzar les problemàtiques de les realitats de la prostitució en distints centres de secundària de la ciutat. Les sessions pretenen conscienciar i sensibilitzar sobre l’explotació sexual i el tràfic d’éssers humans que desafortunadament conviuen amb la prostitució, amb l’objectiu de fer-ho coneixedor a la població adolescent i anticipar i prevenir possibles futurs consumidors.

Tal com ha destacat la regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, “el tràfic de persones en la prostitució amb finalitats d’explotació sexual és una de les formes de violència masclista més salvatges i extremes”.

“Cal educació en igualtat per a prevenir qualsevol mena de violència de gènere, avançar cap a una societat més justa i igualitària i fer dels nostres joves persones amb millor coneixement de les realitats que hui en dia, malauradament, encara viu la nostra societat”, ha explicat l’edil Ruiz en relació amb els tallers que s’estan desenvolupant entre els i les joves de la ciutat.

La regidora Ruiz també ha mostrat la seua satisfacció per l’interés de la comunitat educativa en tractar aquests temes als seus centres, ja que “s’han exhaurit les places tant d’aquest taller com del que ja hem realitzat sobre violències masclistes”. Tot i això, la Regidoria de Feminisme està elaborant una llista d’espera per si més centres volen participar-hi.

Cal recordar que recentment la regidora que encapçala Verònica Ruiz ja engegà una campanya contra el tràfic de persones amb motiu del Dia Internacional Contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets. Una campanya (elcomplice.org) que omplí la ciutat de missatges denunciant les realitats de la prostitució i amb la producció de l’audiovisual ‘El Cómplice’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari