Castelló se suma a la gratuïtat del transport públic urbà per a joves de fins a 30 anys

Marco destaca que el bo contribueix a alleujar l’economia familiar i a fomentar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible

Castelló se suma a la gratuïtat del transport públic urbà per a joves de fins a 30 anys
11/10/2022 -

L’Ajuntament de Castelló s’ha sumat a la gratuïtat del transport públic urbà i des d’ahir, 9 d’octubre, els joves de fins a 30 anys (inclosos) poden beneficiar-se d’aquesta iniciativa sufragada per l’Ajuntament i la Generalitat.

L’Abonament Temporal Jove Gratuït ja es pot sol·licitar en les oficines del carrer Carcaixent, número 1, de dilluns a divendres en horari de 8.00 a 17.00 hores. Aquest bo, a més de per a l’autobús urbà, serveix també per al Tram i estarà en vigor fins al pròxim 31 de desembre. Es requereix mostrar l’abonament per al seu ús en cada viatge.

“Ens sumem a aquesta iniciativa que suposa una ajuda per a la població jove i fomenta l’ús del transport públic”, ha apuntat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “És una mesura que contribueix a alleujar l’economia familiar i a pal·liar els efectes de la inflació”, ha ressaltat Marco. El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, per part seua, ha destacat que “amb aquesta mesura, més la que afectava el Tram que ja es va posar en marxa fa setmanes, tota la xarxa de transport públic de Castelló és gratuïta, per la qual cosa, a més d’ajudar als joves, fomentem una mobilitat més sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari