Castelló supera les 187.000 desinfeccions en via pública des de l'inici de la crisi sanitària

El consistori ha comptat amb un equip de 46 operaris per a aigualejos en vies públiques, tractaments nebulitzadors i polvorització amb motxilles

Castelló supera les 187.000 desinfeccions en via pública des de l'inici de la crisi sanitària
08/12/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha multiplicat les desinfeccions en la via pública i el mobiliari urbà per fer front al coronavirus en la ciutat. En eixe sentit, s’han realitzat un total de 187.510 actuacions, dividides entre desinfeccions en interior i exterior, contenidors en els que s’inclouen els de recollida d’orgànica i papereres.

“Ha sigut una tasca fonamental des de l’inici de la pandèmia i, especialment important, en punts com les àrees comercials o sanitàries i en moments com la tornada a l’activitat lectiva presencial”, ha indicat el regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia. L’edil també a avançat que “en 2021 incrementarem també els recursos per a garantir que aquestes desinfeccions, ja que continua sent prioritari que els espais públics complisquen amb les exhaustives indicacions d’higiene que marquen els protocols”.

Un equip de 46 persones ha desenvolupat els treballs de desinfeccions en la ciutat de Castelló per tal de combatre la pandèmia. Les actuacions han consistit en 42.110 neteges en interiors i exteriors de contenidors, 85.850 desinfeccions en exterior de contenidors de recollida de residus sòlids urbans i recollida selectiva de residus, i 59.550 actuacions en papereres situades en la via pública.

Pel que fa als treballs realitzats en via pública, concretament, s’han dut a terme 1.610 tasques de aigualeig manual amb Piaggio i 900 treballs de baldeig mixt amb dipòsit. També s’han realitzat 1.270 actuacions de neteja amb hidronetejadora i 2.060 tasques de polvorització manual amb motxilla. Finalment, s’han dut a terme 114 treballs de polvorització amb nebulitzador.

Des de l’inici de la crisi sanitària s’han reforçat les tasques des de la Regidoria de Neteja de Castelló. Recentment, Garcia va traslladar a la resta de grups municipals l’informe sobre la planificació de treballs de neteja en la via pública, platges i el mobiliari urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari