Castelló supera les 7.000 atencions durant el primer mes d'estat d'alarma

Amb més de 5.000 telefonades, el telefònic és el canal més utilitzat per la ciutadania per a dirigir-se a l’administració

Castelló supera les 7.000 atencions durant el primer mes d'estat d'alarma
20/04/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha rebut i canalitzat 7.324 consultes de la ciutadania en els 30 dies posteriors al decret de l’estat d’alarma. Així ho confirmen les dades facilitades per la Regidoria d’Atenció Ciutadana, la qual ha posat en marxa durant aquest mes el denominat Pla Especial d’Atenció a la Ciutadania COVID-19.

L’edil responsable de l’àrea, Ignasi Garcia, ha destacat que “el canal més utilitzat per la ciutadania és el telefònic i per això hem duplicat el personal del 010, una solució que ens ha portat a atendre 5.115 telefonades”. Per a Garcia, “l’atenció directa i personalitzada és fonamental en un context com l’actual, en el qual el confinament i les mesures sanitàries afecten de manera molt diferent a cada persona o a cada llar en funció de les seues circumstàncies”.

A més dels contactes telefònics, el Pla Especial d’Atenció a la Ciutadania COVID-19 ha donat resposta a 2.085 consultes i tràmits realitzats a través de la web i la seu electrònica. Les atencions realitzades per correu electrònic ascendeixen a 124.

Cal recordar que, a fi de complir amb les mesures de seguretat, el personal d’Atenció Ciutadana treballa organitzat en torns de demà i de vesprada per a cobrir la totalitat de l’horari d’atenció, ampliat de 8.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres arran d’aquesta crisi sanitària.

El servei també respon per correu electrònic (info@castello.es) i per l’aplicació de missatgeria Whatsapp (609 223 416). Així mateix, el consistori també atén les consultes rebudes mitjançant l’App Castelló, disponible de manera gratuïta per a sistemes IOS i Android.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari