L'Ajuntament de Castelló rectifica i suspén les sancions en l'accés al centre fins a octubre

Es revertiran les multes imposades als vehicles i s’abonaran les que ja han sigut pagades

L'Ajuntament de Castelló rectifica i suspén les sancions en l'accés al centre fins a octubre

L’Ajuntament de Castelló al final rectifica i suspendrà la sanció per accedir al centre històric fins a l’1 d’octubre. Així ho ha anunciat aquest matí el portaveu de l’equip de govern del consistori, José Luis López, després d’aprovar-se en la Junta Local de Govern d’aquest mateix matí.

Segons ha assenyalat López, hui mateix les càmeres de vigilància deixaran de multar als qui accedisquen amb vehicles al centre històric de la ciutat i es revertiran les sancions imposades fins hui, tant les que s’estan tramitant hui com les que ja han sigut abonades per part de les persones afectades.

Això sí, el consistori insisteix que confia en aquest sistema implantat en altres grans ciutats europees per a aconseguir disminuir la contaminació en la zona i promoure noves formes de mobilitat més sostenibles. Per això, l’1 d’octubre les càmeres tornaran a sancionar a totes les persones que accedisquen sense l’autorització adequada.

Perquè no hi haja confusions, es desenvoluparà una campanya informativa per part del consistori en la qual s’especificarà les restriccions de la zona i els traços pels quals els veïns i veïnes puguen accedir als seus habitatges i garatges, ha explicat López. En aquest sentit, s’especificaran les accions a sancionar a partir de l’1 d’octubre, amb la volta de les cambres.

Tal com ha aclarit el portaveu, les cambres continuaran instal·lades, però el que es posposa és la sanció. Així, els qui accedisquen rebran una nota informativa sobre la multa que tindrien, però la campanya s’estendrà perquè tots els veïns i veïnes d’altres zones de la ciutat puguen conéixer els detalls.

Respecte als canals que s’habilitaran per a retornar els diners abonats de multes imposades fins ara, el consistori es posarà en contacte amb les persones afectades per a iniciar el tràmit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari