Castelló activarà una finestreta única per a facilitar les tramitacions de Magdalena

Castelló activarà una finestreta única per a facilitar les tramitacions de Magdalena
26/01/2023 -

L’Ajuntament de Castelló habilitarà el servei de finestreta única per a facilitar la tramitació administrativa de les autoritzacions d’ocupació de via pública i activitats de les pròximes festes de la Magdalena. L’oficina té com a objectiu atendre les consultes i els dubtes tècnics que puguen sorgir als sol·licitants i estarà situada en la planta baixa de l’edifici de Quatre Cantons. S’activarà l’1 de febrer i l’horari d’atenció serà els dimarts i els dijous de 9.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores. A més, s’habilita amb les mateixes funcions un telèfon, 964 35 57 02.

“Activarem la finestreta única per a facilitar la tramitació administrativa de l’ocupació de via pública i activitats que es realitzen durant la setmana de les festes fundacionals. L’objectiu és que els qui sol·liciten autoritzacions tinguen una oficina a la qual acudir per a fer consultes i resoldre dubtes tècnics”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

Les sol·licituds d’ocupació de via pública i activitats han de presentar-se amb un mes d’antelació a la data prevista de l’esdeveniment per al qual se sol·licita autorització. Així, i tenint en compte que les festes de la Magdalena se celebren aquest any de l’11 al 19 de març, han d’estar presentades abans del 10 de febrer. La documentació s’ha de presentar de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Castelló (sede.castello.es), atesa la llei 39/215, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari