Castelló vigila l'abocament incontrolat de voluminosos a la Marjaleria amb drons

Castelló vigila l'abocament incontrolat de voluminosos a la Marjaleria amb drons
06/04/2022 -

Drons per combatre els abocaments incontrolats a la Marjaleria. L’Ajuntament de Castelló, a través de la Unitat de Protecció Mediambiental (UPROMA) de la Policia Local, inicia una nova campanya per evitar abocadors incontrolats i controlar i identificar possibles infractors mitjançant aquest nou sistema de vigilància.

Així doncs, la UPROMA podrà detectar des de l’aire les zones més sensibles del terme municipal per fer front a una problemàtica que el 2021 va acumular 353.960 quilos de residus, només a la Marjaleria. De fet, aquesta campanya de vigilància centrarà els seus esforços en els 72 punts incontrolats que s’han detectat d’abocaments al llarg del darrer any.

La iniciativa forma part de la col·laboració conjunta entre les regidories de Seguretat Pública i Emergències i Gestió de Residus per intensificar la detecció, control i vigilància de punts sensibles.

El regidor de Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha destacat la coordinació entre ambdues regidories per a aquests operatius que permetran “fer que la nostra ciutat siga més segura, però sobretot tindre una ciutat més respectuosa amb l’entorn”. Precisament, l’edil Garcia ha insistit en el fet que “la qüestió no és quan netegem i recollim, sinó més bé evitar que s’embrute”, i ha afegit que “les conductes incíviques no s’entenen quan l’Ajuntament hem incrementat els recursos per arribar amb els ecoparcs fixos i mòbils a tota la ciutat i amb un telèfon gratuït per a recollir voluminosos i ensems”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari