La província de Castelló seguirà aquest dijous en risc per vent

La província de Castelló seguirà aquest dijous en risc per vent
13/03/2019 -

Un total de 12 províncies estaran aquest dijous en risc per ones, neu i vents, amb intervals de fort en el litoral cantàbric oriental, Pirineus, mitjà i sota Ebre i a Balears, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

En concret, l’onatge posarà en alerta taronja a Cantàbria, la Corunya, Lugo, Biscaia, Guipúscoa i Astúries, que descendirà a groc a Girona, Tarragona, Pontevedra i Menorca. En el mateix nivell però per neu estarà Navarra mentre que per vent estaran Tarragona i Castelló.

Aquest dijous, en el Cantàbric oriental, nord de Navarra i Pirineus s’esperen cels nuvolosos amb pluges, febles en general, i tendint a remetre mentre que els cels estaran poc nuvolosos en la resta del país, amb alguns intervals nuvolosos en el nord-est de Balears, àrea de l’Estret, i en el nord de Canàries.

La cota de neu oscil·larà entre els 1.000 i els 1.200 metres al Cantàbric i Pirineus. En el cas de les temperatures, les diürnes aniran en augment en el nord-oest i centre peninsular, i en descens en el sud-est, Alborán i Canàries. En el cas de les nocturnes aniran en descens, en general, amb gelades en zones altes i erms.

Bufaran alisis a Canàries amb intervals de fort, Llevant en l’Estret i Alborán, i vent de component nord o nord-oest en la Península i Balears, amb intervals de fort en el litoral cantàbric oriental, Pirineus, mitjà i sota Ebre i Balears.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari