Castelló destina ajudes per a l'organització d'activitats i esdeveniments esportius

Castelló destina ajudes per a l'organització d'activitats i esdeveniments esportius
05/10/2020 -

El Patronat Municipal d’Esports ha convocat una línia de subvencions per a l’organització d’activitats i esdeveniments esportius realitzats a Castelló en el present any amb ajudes que sumen 111.000 euros. La línia té en compte també als organitzadors, clubs o entitats que han tingut despeses no recuperables en haver d’anul·lar totalment o parcialment esdeveniments ja programats a causa de l’emergència sanitària i social per la covid-19.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha explicat que, enguany, aquesta línia d’ajudes a l’organització d’activitats o esdeveniments esportius ha hagut de redissenyar-se per a “ajudar a compensar les despeses ja realitzades per cites esportives que finalment han hagut de ser anul·lades totalment o parcialment a causa de la pandèmia”. En aquest cas, hauran de presentar les despeses realitzades i no recuperables en els quals hagen incorregut i que no poden repercutir-se en l’activitat d’exercicis futurs.

La convocatòria d’ajudes roman oberta fins al pròxim 15 d’octubre i té com a objectiu coadjuvar al finançament d’aquells projectes esportius referits a la realització d’una activitat concreta i determinada, com ara l’organització a la ciutat de Castelló de campionats internacionals, nacionals, autonòmics, provincials o locals de qualsevol modalitat esportiva.

Podran ser beneficiaris les persones físiques o jurídiques, especialment, les entitats esportives legalment constituïdes i inscrites en el Registre de Clubs, Federacions i altres entitats esportives de la Comunitat Valenciana, amb residència a la ciutat de Castelló. Les bases de la convocatòria poden consultar-se a través de la pàgina web municipal. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 15 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari