Castelló comptarà a partir de juliol amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

arxiu

Castelló comptarà a partir de juliol amb una nova Llançadora Connecta Ocupació
19/05/2021 -

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica posen en marxa al juliol 16 noves Llançadores Connecta Ocupació en 16 ciutats de 7 Comunitats Autònomes, entre les quals figura Castelló. Per a això, es compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Perfil de les persones destinatàries

La Llançadora Connecta Ocupació de Castelló començarà a funcionar a mitjan juliol i estarà operativa fins a mitjan desembre, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupació.

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l’Ajuntament on es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia.

Activitats

Comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats en ocupació, eines digitals, itineraris laborals i contactes amb empreses que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D’aquesta manera, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

La regidora d’Ús de l’Ajuntament de Castelló, Patrícia Puerta, ha destacat que el consistori lleva anys col·laborant amb aquest programa “que ha demostrat ser una bona eina d’inserció per a les persones desocupades”. Porta ha apuntat que, des de l’àrea d’Orientació de l’Ajuntament, es realitzen itineraris individualitzats d’inserció i orientació en la cerca d’ocupació per a persones desocupades de Castelló. “Un servei que ve col·laborant també en el desenvolupament d’aquest programa d’ocupació impulsada per la Fundació Santa María de la Real i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Fundació Telefònica”, ha indicat.

Inscripció

Les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació de Castelló disposen fins al 28 de juny per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. Podran sol·licitar informació a Castelló Crea, l’Agència de Desenvolupament Local, en el telèfon 96 435 54 82.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari