Castelló instal·la nous panells intel·ligents en 38 parades de bus per a millorar la informació als viatgers en temps real

El nou sistema que estarà operatiu a l’octubre també ofereix una solució integrada de gestió de mobilitat de passatgers

Castelló instal·la nous panells intel·ligents en 38 parades de bus per a millorar la informació als viatgers en temps real
19/09/2020 -

L’Ajuntament de Castelló està instal·lant un nou sistema intel·ligent de transport de viatgers que millorarà tant la informació a temps real que poden consultar els usuaris dels autobusos urbans en les parades com la gestió interna de les flotes de vehicles. Actualment, s’estan col·locant els nous pals d’informació i s’estan realitzant les proves pertinents amb l’objectiu que el nou sistema estiga operatiu el mes d’octubre.

“Implementem l’última tecnologia en el servei de transport públic de viatgers per a modernitzar el sistema d’informació i que els usuaris dels autobusos puguen saber a temps real l’estimació dels passos dels vehicles per la parada en la qual estan”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “El canvi de sistema ens permetrà també disposar d’una anàlisi més real del funcionament del servei de transport de viatgers, amb informació fiable de tota l’operativa, des dels horaris als recorreguts o les incidències”, ha detallat l’edil de Mobilitat Sostenible.

El nou programa, que inclou el Sistema d’Ajuda a l’Explotació del Transport Públic i el Sistema d’Informació a l’Usuari, ofereix una solució global i integrada de gestió de mobilitat de passatgers. Substituirà al sistema que ha estat operatiu en l’última dècada i permetrà gestionar d’una forma completa i òptima el transport de viatgers, donant informació més detallada als passatgers, que disposaran d’una estimació en temps real del pas d’autobusos per les parades en les quals s’implante el panell.

La tecnologia que permetrà millorar la gestió de la mobilitat de passatgers s’instal·larà en els 35 autobusos que formen part del servei de transport públic urbà de passatgers de Castelló (Tucs) i en 38 parades de la ciutat; en 28 d’elles mitjançant la renovació dels panells existents i en altres 10 que no compten actualment amb panells informatius, amb equips nous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari