Castelló invertirà 600.000 euros en reformes a l'interior d'habitatges municipals

Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a arribar al màxim de pimes possible

Castelló invertirà 600.000 euros en reformes a l'interior d'habitatges municipals
27/06/2020 -

L’Ajuntament de Castelló invertirà 600.000 euros en 2020 i 2021 en reformes a l’interior d’una vintena d’habitatges municipals. Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a accelerar els tràmits i arribar al màxim de pimes possible. Tècnics municipals ja han iniciat el procés d’inspecció i ara analitzen quines són les accions més urgents.

“Facilitar l’accés a la contractació pública de pimes i autònoms és un dels objectius en els quals treballem des de l’equip de govern per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària de la covid-19”, ha explicat el regidor de Projectes Urbans i Contractació, Rafa Simó. “És necessari que l’Ajuntament promoga la diversificació dels contractes i contribuïsca a la generació de llocs de treball. Ho estem fent ja amb diversos serveis i obres de mobilitat, accessibilitat o reforma urbana, de col·legis i instal·lacions, i ho farem també en la reforma dels habitatges socials”, ha apuntat Simó.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, destaca que “amb aquesta inversió pretenem millorar les condicions dels habitatges municipals i injectar liquiditat a autònoms i pimes davant la crisi per la covid-19”. Garrido subratlla que es contempla actuar en uns vint habitatges de les 221 del parc públic municipal i que la seua intenció és continuar en les següents anualitats.

Les actuacions se centraran en resoldre problemes baixants, en humitats, aïllament tèrmic, instal·lació elèctrica o fusteria, entre altres. Les dues regidories ara mantenen reunions per a definir les prioritats i les obres més urgents per a licitar. 300.000 euros s’aportaran enguany i altres 300.000 en 2021.

Cal recordar que el projecte de regeneració urbana (ARRU) de la zona Castalia finançarà 1,2 milions en eficiència energètica i accessibilitat en els habitatges municipals d’aquest barri. D’aquesta manera, es mobilitzaran un total de 2 milions en rehabilitació dels inmobles socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari