L'Ajuntament reforça el protocol informatiu sobre el coronavirus davant els dos casos detectats a Castelló

La comissió municipal treballa en coordinació amb les autoritats sanitàries per a fer un seguiment de la situació i difondre les mesures de prevenció

L'Ajuntament reforça el protocol informatiu sobre el coronavirus davant els dos casos detectats a Castelló
06/03/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha convocat aquest matí la comissió municipal de seguiment del coronavirus davant la confirmació de dos casos a la ciutat de Castelló. La taula de treball, que es va constituir la setmana passada, s’encarrega de fer un seguiment de la incidència del Covid-19 posant en coordinació diferents departaments municipals. Així, han participat en la reunió de hui el regidor d’Emergències i Seguretat Pública, Omar Braina, la regidora de Salut, Mary Ribera, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, a més de tècnics de Prevenció de Riscos Laborals i altres departaments.

Durant la reunió s’ha donat compte dels dos casos de coronavirus detectats a la ciutat de Castelló. L’Ajuntament té constància que totes dues persones afectades van ingressar a l’Hospital Provincial menys de 24 hores després de la seua arribada a Castelló. “Estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries i treballant de manera coordinada per a seguir l’evolució de la situació”, ha assenyalat l’alcaldessa Amparo Marco.

D’altra banda, s’ha acordat reforçar els mecanismes de difusió d’informació a la ciutadania, seguint amb el protocol informatiu que ja es va activar la setmana passada. Des dels diferents departaments, s’han difós les principals recomanacions sanitàries de prevenció i actuació a centres educatius, centres de majors i usuaris i usuàries dels serveis de Dependència, com l’assistència domiciliària o la teleassistència, el centre d’acolliment municipal i les famílies que resideixen en assentaments i infrahabitatges.

A nivell intern, també es preveu col·locar cartells informatius en els diferents departaments municipals per a donar major difusió a les recomanacions oficials sobre prevenció. “Continuarem fent un seguiment de la situació i en contacte amb les autoritats sanitàries per a establir les mesures oportunes en cada cas. És important no generar alarmisme, però actuar des de la prevenció”, ha conclòs Marco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari