Castelló repara una avaria en el sistema de drenatge de la Marjaleria per posar fi a les molèsties del veïnat

Castelló repara una avaria en el sistema de drenatge de la Marjaleria per posar fi a les molèsties del veïnat
08/03/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha solucionat una avaria registrada en el sistema de drenatge de la Marjaleria, infraestructura existent en la zona des de 1973 per a propiciar producció agrària, per a posar fi a les molèsties en les Partides Catalana i Rafalafena. Les obres es van dur a terme la setmana passada en una canonada del Camí la Plana.

«El sistema de drenatge de la Marjaleria es va construir l’any 1973 per la Confederació Hidrogràfica del Júcar per augmentar la rendibilitat agrària de la zona i es va cedir als ajuntaments de Castelló, Benicàssim i Almassora, a la societat de regants i a la Diputació. Durant aquestes dècades la crisi agrària i el desordre urbanístic en la zona han complicat molt la gestió de la seguretat, del valor ambiental i de l’activitat agrària en la Marjaleria. Amb aquesta actuació donem resposta als problemes per a l’activitat agrària en les partides Catalana i Rafalafena, que és l’objectiu de la infraestructura, mentre a l’Ajuntament continuem treballant per posar ordre a la realitat urbanística», explica el regidor de Transició Ecològica.

Els problemes en la canonada s’hi havien agreujat en els últims temps i estaven provocant episodis ocasionals d’inundacions, especialment en les Partides Catalana i Rafalafena.

La Regidoria de Transició Ecològica està realitzant també una avaluació del sistema de drenatge per a solucionar incidències que es puguen ocasionar en una infraestructura que va ser construïda fa quasi 50 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari