Castelló reuneix 30 expositors per a difondre l'oferta de turisme natural a la província

Natural Fira de Turisme espera aconseguir els 4.000 visitants en una edició que incorpora com a novetat les propostes del litoral

Castelló reuneix 30 expositors per a difondre l'oferta de turisme natural a la província
08/04/2019 -

La plaça de Santa Clara de Castelló acull aquest proper divendres i dissabte, 12 i 13 d’abril, una nova edició de Natural Fira de Turisme. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, destaca l’aposta per donar a conéixer les diverses propostes turístiques que ofereix l’interior de la província. A més, la fira es presenta com un aparador per al turisme ecològic, l’agricultura sostenible, els productes agroecològics i la gastronomia de Castelló. Per primera vegada, es compta també amb expositors de turisme del litoral castellonenc.

Natural Fira de Turisme compta en aquesta edició amb una trentena d’associacions ecologistes per a mostrar la riquesa natural de les comarques de Castelló, alguns ajuntaments de localitats veïnes com Vistabella del Maestrat o Xert i també diverses empreses del sector turístic com poden ser hotels, cases rurals i negocis d’aventura i oci.

En la sisena edició d’aquest esdeveniment participen per primera vegada ofertes de turisme de costa de les comarques de Castelló. L’objectiu principal d’aquesta nova incorporació és donar al visitant una oferta molt més àmplia del turisme provincial, per a així poder mostrar la diversitat dels diferents paratges de les comarques de Castelló. A més, la fira és una oportunitat única per a establir sinergies professionals entre diferents empreses, afavorint així el creixement empresarial.

L’organització de la fira, a càrrec de l’agència Respira, espera que acudisquen més de 4.000 visitants, que la fira es convertisca en un gran aparador del turisme sostenible de la província i que la plaça Santa Clara reunisca als amants del turisme provincial. L’accés als expositors és totalment gratuït.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari