La Cavalcada de la Mar inunda el Grau de Castelló aquest dissabte

Coneix l’horari, recorregut i actes que acompanyen la Cavalcada de la Mar per a anunciar l’inici de les festes de Sant Pere

La Cavalcada de la Mar inunda el Grau de Castelló aquest dissabte

El Grau de Castelló està de festa i ho notarà especialment a partir d’aquest dissabte amb un dels seus actes més tradicionals i volguts pels veïns i veïnes: la Cavalcada de la Mar 2023. Castelló donarà inici així a les festes més importants del seu districte marítim, les de Sant Pere, posant en valor una vegada més la seua identitat i herència lligada al Mediterrani.

La Cavalcada de la Mar del Grau de Castelló d’aquest 2023 serà el dissabte 17 de juny, que ja començarà el dia amb ambient festiu amb el tancament de la plaça de bous pel muntatge de cadafals a càrrec de les penyes i colles del Grau a partir de les 07.00 hores.

A les 19.00 hores arrancarà la cavalcada, amb el següent recorregut: carrer Churruca, Canalejas, Gravina, Passeig Buenavista i avinguda del Port. Està organitzada per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.

Es tracta d’una cita molt especial per al Grau, ja que és una mostra costumista i de la història del mateix barri on cada any participen els seus colles i penyes, part del Món de la Festa i Pirates del Grau, altres entitats socials i festives de la ciutat i del barri, grups de dansa tradicional, dolçaina i tabal i personatges mitològics que recreen aqueixos costums que marquen la identitat del Grau.

Després de la Cavalcada de la Mar, que anuncia les festes de Sant Pere del Grau 2023 i el seu ampli programa, la festa continua a les 00.00 hores amb l’actuació de l’Orquestra Montesol en el Moll de Costa, fins al tancament, també organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes.

Una vegada finalitzat aquest cap de setmana, a partir del 23 de juny arranquen els dies més grans de les festes de Sant Pere, amb la nit de Sant Joan i la tradicional plantada de la foguera, la mascletà iniciadora o els dimonis i botafocs.

Els concerts i revetles, les festes de remember, els menjars populars i els bous marcaran els dies més grans per als veïns i veïnes del Grau amb un ampli programa d’activitats fins al 2 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari