El CEIP Blasco Ibáñez de Castelló guanya un accés des del carrer Carcaixent per a l'alumnat d'Infantil

El CEIP Blasco Ibáñez de Castelló guanya un accés des del carrer Carcaixent per a l'alumnat d'Infantil
16/03/2021 -

L’àrea de manteniment de centres educatius de l’Ajuntament de Castelló ha culminat una nova intervenció al CEIP Blasco Ibáñez, gràcies a la qual el centre sumarà un nou accés des del carrer Carcaixent. Amb aquesta entrada, que es reservarà per a l‘alumnat d’educació infantil, l’escola disposarà de tres portes que permeten separar l’alumnat per etapes i garantir l’ordre i les distàncies en els protocols d’accés esglaonat creat arran de l’alerta sanitària.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha visitat aquest migdia el centre acompanyat per la directora i representants de l’AMPA i ha felicitat la comunitat educativa per haver aconseguit fer realitat un projecte que era “una reivindicació històrica del CEIP Blasco Ibáñez i que l’equip de govern ens vam comprometre a atendre només finalitzaren les obres del carrer Carcaixent”, tal com ha explicat. Per a l’edil, amb aquesta intervenció “l’escola també guanya accessibilitat i queda molt millor comunicada”, ha explicat.

En total, l’actuació d’Educació tindrà un cost de vora 9.000 euros i ha permés, en primer lloc, instal·lar una porta motoritzada de 3,5 metres d’amplada en el nou accés, a més d’una làmina metàl·lica per a cobrir el forat que queda entre la porta i el mur i reforçar la seguretat.

El consistori també intervindrà quan finalitzen les obres per a lluir tota la tanca en aquest lateral de l’edifici, ja que ara queda a la vista, i la comunitat educativa col·laborarà en la decoració per a fer-la més atractiva. En aquest mateix lateral, la vorera dissenyada té l’amplada necessària per a facilitar el pas dels escolars i l’accés al centre.

Finalitzades les aules d’infantil del CEIP Columbretes

Cal destacar que aquesta mateixa setmana han finalitzat les obres que permetran obrir una línia de 2 anys al CEIP Columbretes. Mezquita, qui va visitar el centre fa unes setmanes per conèixer l’evolució dels treballs, ha recordat que gràcies a aquesta intervenció l’escolar guanyarà més alumnat i oferirà un servei fonamental per a les famílies del districte.

Al CEIP Illes Columbretes, la Regidoria d’Educació ha creat una nova aula amb banys a l’edifici annex del centre i ha condicionat una zona de pati amb jardí per a l’alumnat, amb una tanca de fusta i accés de la mateixa aula. El centre podrà oferir el pròxim curs fins a 17 places per a l’alumnat de 2 anys en aquestes instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari